neděle 8. ledna 2017

Jak jsem pokročila

Medvěda mám už skoro hotového. Krásně se háčkuje, návod srozumitelný a jde to krásně od ruky. Příze je božsky heboučká, sice je z ní trošku bordýlek a musí se tavit konce ohněm, ale to je drobná vada na kráse. 
Očička přišla v pátek, na čenichy ještě čekám. Krom očí přišla i pískátka a hrkátka. Po přišití nosu musím ještě vyšít obočí a pusinu a je to. Bude dárek pro cácorku k narozeninám, jestli to teda vydržím jí ho nedát, narozeniny má až (už) v únoru. Budu háčkovat ještě dva, jednoho pro malinkou a druhého pro dcerku sousedky, která má narozeniny 2 dny po cácorce.





Venku nám krásně chumelí, konečně zima v zimě. Ráno při obstarávání zvěře jsme se s hokama vyblbly, já s cácorkou jsme dělaly ve sněhu andělíčky. Malinká si sice lehne do sněhu, ale ještě nějak nepobírá, že musí máchat rukama a nohama, aby něco bylo :D.

Cocorka teď vyrábí s tátou iglů na dvoře, ještě, že stále sněží a sněží, tak jim nebe stále dodává další a další materiál. 
Aspoň se vyblbnou. 
Oba :).


No a včera definitivně skončily vánoce. Škoda, přeškoda.

Oba stromky mají zvířátka na pastvě na okusování, ozdoby a betlém jsou v krabici.

Uteklo to jako voda.

Mějte se prima a děkuji za návštěvu a komentáře.

Hrablům na sníh (cácorky nejoblíbenější nástroj v tuto chvíli) zdar  

Radana 

2 komentáře:

  1. Radu, ten se ti moc povedl a nejen ten, i ledový svícen vypadá moc dobře,
    Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju Marcelko, méďa je už hotový jen jsou obě holky doma tak nemám kdy nafotit, aby bylo ještě k tomu trochu světlo :( Tak asi až v pondělí to jde cácorka do školky. Měj se Ráďa

      Vymazat